'Roofmoord op ouders onverteerbaar'

Ze heeft haar vader en moeder verloren door roofmoord van twee Hoogeveense broers. Marjan Veenendaal (49), dochter van het vermoorde echtpaar uit Exloo, hoopt in hoger beroep alsnog op levenslange straf voor de daders.

Marjan Veenendaal heeft na de arrestatie van de broers Admilson (31) en Marcos R. (30) uit Hoogeveen gezwegen over het immense drama dat haar overkwam. De boswachter uit Nes op Ameland sprak er alleen over met dierbaren, met familierechercheurs en toen zij gebruikmaakte van het spreekrecht in de rechtszaal. Nu wil zij toch praten over het vonnis van de rechtbank en over de gevolgen van de moorden op de nabestaanden. ,,Vanaf het moment dat mijn ouders zijn gevonden, stond ik in de overlevingsstand. Ook tijdens de strafzaak. Later merkte ik pas hoe groot de impact was om te horen wat precies met mijn ouders is gebeurd. Hoe vreselijk het voor ze is geweest.”

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.