Tips voor een betaalbaar kerstmenu

Chefkok Steven Klein Nijenhuis van restaurant In de Molen in Onderdendam stelde speciaal voor Dagblad van het Noorden een betaalbaar kerstmenu samen.

Een extra snufje zeezout over het vlees, een drupje goede olijfolie door de jus en een beetje sushi-azijn door de rode kool. Het zijn de kleine dingen die een gerecht goed maken. Het is altijd belangrijk om op zoek te gaan naar wat spanning in een gerecht. ,,Geef een zoet gerecht ook wat zuurs”, zegt chefkok Steven Klein Nijenhuis (37) uit Groningen.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.