De laatste trends in wintersportmode

Het wordt een zachte winter. In elk geval op het gebied van wintersportmode. Warme tinten, wol, sjaals van nepbont.

Bescheiden

In de sportwinkels dit jaar geen outfits in knallende kleuren en hysterische prints. In de schappen heerst rust, de pistemode is effen en bescheiden.

De heren zien we in het donker: warme tinten groen, blauw en rood. Voor jongens zijn er nog wel prints, maar ook hier weer: in rustige kleuren.

De dames hebben vooral veel te kiezen in pasteltinten. En ze zullen blij zijn dat de broeken wat strakker worden. Ook snowboardkleding wordt minder baggy.

Niet saai

Meiden maken hun outfit wat pittiger door het zachte pastel te combineren met een felle accessoire, bijvoorbeeld een fake fur sjaal.

Effen hoeft niet saai te zijn. De kleuren worden gedragen in verschillende structuren: grove breisels of harige mutsen en wanten. Op een gladde jas houdt dat de boel levendig.

De jassen zijn hightech; op z’n minst met getapete naden en sneeuwvangers, en vaak ook vernuftig ventilerend en isolerend. Tegelijk met de vocht- en thermoregulatie wordt de kleding lichter.

Verwennerij

Ook een noviteit: een kledingstuk dat gezichtsverzorging biedt: een col met daarin een crème die een schrale kin voorkomt. Dat is verwennerij op die prachtige zonnige, maar tegelijk ook snijdend koude dagen.

Klik hier om terug te keren naar Reis!

Of like Reis! op Facebook, Twitter en Instagram

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.