Reis! online

Onder het thema Reis! publiceren de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en de weekbladen van NDC Mediagroep regelmatig inspirerende reisverhalen en handige reistips. Sinds dinsdag 31 mei is er ook de Reis!-website, waar reisliefhebbers dagelijks informatie, trends en artikelen over reizen kunnen lezen.

FOTO PIXABAY

Inspiratiebron

Waar gaan we dit jaar heen op vakantie? Wat is er zoal te doen? Kun je er lekker eten? Kies je voor een hotel, een camping of een kleinschalig resort? Het zijn allemaal vragen waar je voor je op reis gaat aan denkt. Of als je op plaats van bestemming bent. De nieuwe Reis!-website is een inspiratiebron voor reizigers en vakantiegangers, dagjesmensen en globetrotters, singles en families, jong en minder jong.

Dichtbij en wereldwijd

Met Reis! gaan we de hele wereld over. Van het noorderlicht tot de Zuidpool, van Oostenrijk tot Westpunt. En we blijven dichtbij. Nederland is immers een heerlijk vakantieland. Zelfs in Noord-Nederland is er nog veel te ontdekken.

FOTO PIXABAY

Op de website van Reis! staan bijzondere bestemmingen, ver weg en dichtbij: vliegvakanties, autovakanties, fietsvakanties, hotels, bed&breakfasts, campings, zon, sneeuw, actief, avontuurlijk, wellness, cultuur, natuur, strand. Iedere vakantievorm komt aan bod. Mooi meegenomen: alle artikelen op de website van Reis! zijn gratis.

Tekst en beeld

Op de site van Reis! staan artikelen, nieuwsitems en de laatste trends. Daarnaast zullen er inspirerende foto’s en filmpjes te zien zijn, net als op onze sociale mediakanalen. Daar houden onze reisjournalisten tijdens hun reizen hun reisdagboeken bij. Zie en voel waar ze zijn en wat ze meemaken. De reizen van onze verslaggevers worden grotendeels aangeboden door reisorganisaties. Maar, dat betekent niet dat we niet onafhankelijk en kritisch mogen zijn. Onze verhalen blijven onze verhalen: objectief, onafhankelijk en kritisch.

FOTO PIXABAY

Reis!Beurs

Naast een speciale Reis!-bijlage in de dagbladen, de wekelijkse reisinspiratiepagina in de weekbladen en de nieuwe website, kent Reis! de jaarlijkse beurs. Op de website, via sociale media en de kranten houden we reisliefhebbers op de hoogte van de het laatste nieuws over de Reis!-Beurs. De eerstvolgende editie vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 januari 2017.

Social media

De website is nog in ontwikkeling. De versie die sinds dinsdag online staat betreft een beta-versie. In de komende maanden komt er een nieuwe website en wordt de content steeds uitgebreider. Tips of aanvullingen? Laat het ons weten via reis@ndcmediagroep.nl of via sociale media.

Volg Reis! via Facebook, Instagram en Twitter.

FOTO PIXABAY

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.