Reis! zomerserie: rondreizen

Van half juli tot half augustus staat Reis! in het teken van haar zomerblogs. Reis!-redacteur Karlijn ter Horst en gastblogger Koen Marée doen verslag van hun reizen door Thailand en Europa.

Europa

Gastblogger Koen reist vanaf maandag 18 juli door Europa. Dat doet hij per trein, van Berlijn tot het Griekse Thessaloniki. Daarna reist hij van Griekenland per boot naar Italië. Vanaf het land van de Romeinen trekt hij per trein terug naar zijn thuisplaats Groningen.

Koen blogt wekelijks over zijn avonturen. Hoe gaat het reizen per trein? Wat zijn de mooiste verborgen plekjes? En welke steden mogen echt niet ontbreken op je bucket list?

Thailand

Backpacken in Azië: al jaren een populaire vakantiebestemming. Reis!-redacteur Karlijn trekt een maand door Thailand. Ze landt maandag 18 juli in Bangkok. Na een ontdekkingsreis door deze metropool, met onder meer een avondfietstocht al op het programma, gaat ze verder op verkenning door het land.

Het Thaise programma staat niet vast: met hulp van locals en de Lonely Planet, de beste reisgids voor een backpacktrip, laat Karlijn zich leiden. Volg haar in haar zoektocht naar de bijzondere plekken van het land.

Klik hier om terug te keren naar Reis!

Of like Reis! op Facebook, Twitter en Instagram

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.