AA Gent aast op FC Groningen-speler Mike te Wierik

De Belgische club AA Gent aast op Mike te Wierik van FC Groningen.

Algemeen directeur Hans Nijland en technisch managerRon Jans bevestigen de belangstelling van AA Gent voor Te Wierik. De Belgen zouden al meerdere keren een bod hebben gedaan op de voetballer die vorig seizoen Heracles voor FC Groningen verruilde.

FC Groningen is niet op de biedingen ingegaan. Het sportieve belang van de FC wordt boven het financiele belang gesteld. Nijland en Jans sluiten echter niet uit dat er een nog beter bod op Te Wierik vanuit Gent komt.

Verdediger Te Wierik (26) maakte in de tweede helft van het vorig seizoen een goede ontwikkeling door. Hij vormde met Samir Memisevic een sterk koppel.

Gevaar dat Te Wierik zo maar de poort uitloopt bij de FC is er niet. Hij heeft nog een contract dat doorloopt tot medio 2020.

Te Wierik ziet overgang naar AA Gent wel zitten

Mike te Wierik  heeft wel oren naar een transfer. ,,AA Gent is een grote club. Het streelt me dat ze belangstelling voor me hebben, maar het is eerst tussen de clubs. Ik hoop dat ze elkaar vinden, maar mocht dat niet zo zijn, dan blijf ik ook met plezier bij FC Groningen. Ik heb het hier goed naar mijn zin.’’

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.