Advocaat denkt aan Haps op de positie van vertrokken Larsson

Advocaat denkt aan Haps op de positie van vertrokken Larsson ANP

Trainer Dick Advocaat van Feyenoord wijst waarschijnlijk linkspoot Ridgeciano Haps aan als vervanger van Sam Larsson in de basis zondag voor de uitwedstrijd tegen PSV. Dat zei hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan de topper.

Advocaat bevestigde ook dat de clubleiding hem om toestemming had gevraagd voor het vertrek van linkerspits Sam Larsson. Advocaat heeft het management laten weten dat goed te vinden. Eerder vrijdag werd bekend dat de Zweed per vertrekt per direct naar de Chinese club Dalian Pro FC.

Op spits Nicolai Jørgensen (teenblessure) en de nog lang geblesseerde Luis Sinisterra na, beschikt Advocaat over een fitte selectie. "Nico gaat iedere dag vooruit, maar het is nog onduidelijk wanneer hij weer beschikbaar is," aldus de coach. De onlangs aangetrokken Slowaak Róbert Bozenik neemt zondag opnieuw de spitspositie in.

Goede reeks

Sinds Advocaat aan het roer staat bij Feyenoord haalde de club in de eredivisie 32 punten uit 12 duels. De nummer drie van de stand verdedigt zondagmiddag in Eindhoven een voorsprong van een punt op PSV en heeft een wedstrijd minder gespeeld dan de Eindhovenaren.

Het is geen geheim dat de Rotterdamse club na dit seizoen verder wil met Advocaat, maar die wil daar pas eind maart uitsluitsel over geven.

menu