Be Quick nog ongeslagen aan kop in derde divisie

Be Quick gaat nog steeds ongeslagen aan kop in de derde divisie. Zaterdagavond kregen de beloften van FC Den Bosch een lesje in efficiency van de mannen van coach Mischa Visser, die zijn elftal met 4-0 zag winnen in stadion De Vliert.

De Groningers vlogen uit de startblokken. Na twee minuten kegelde Daan Driever van twintig meter al een vrije trap achter de Bossche doelman Demi Gosepa. Nog geen drie minuten later was het alweer raak. Romano Djababoe bekroonde een solo aan de linkerkant met een fraaie schuiver in de verre hoek: 0-2.


Den Bosch probeerde in het kwartier dat volgde wel wat terug te doen, maar vond in de pogingen de achterstand te verkleinen Be Quicks betrouwbare sluitpost Bart Woering op zijn weg. Daar stond tegenover dat de eerste de beste kans die de Groningers kregen meteen weer raak was. Het was opnieuw Djababoe die met het hoofd de wedstrijd al in de 24ste minuut in het slot gooide, helemaal nadat Jong FC Den Bosch even later ook nog met tien man kwam te staan door een rode kaart voor Louisben Jagt.


De tweede helft gaf hetzelfde beeld als de eerste. Waar de Brabanders een paar keer hun Waterloo vonden bij Woering, daar knikte Careman in de zeventigste minuut een corner van Remon Bolt binnen, waarmee een glansrijke 4-0 zege voor Be Quick op het scorebord kwam te staan, de vierde overwinning in successie.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.