Bokser Fury geeft Engelse fans een rondje

Uitgerekend op de dag waarop het verhaal naar buiten kwam dat Tyson Fury verboden middelen zou hebben gebruikt, liet de Engelse bokser zich van zijn meest vrijgevige kant zien. Fury dook zondag op in een bar in Nice, waar hij Engelse voetbalfans trakteerde op een rondje. Op filmpjes is te zien hoe Fury voor de hele zaak glaasjes Jägermeister bestelt.

De wereldkampioen bij de zwaargewichten behoort tot de vele Engelse voetbalfans die naar Nice zijn gekomen. De 'Three Lions' strijden maandag in de Franse stad met IJsland om een plek in de kwartfinales van het EK. Fury, gehuld in een shirtje van de Engelse ploeg, werd bij een bar herkend door supporters. Hij dirigeerde ze allemaal naar binnen en bestelde daar voor naar verluidt zo'n 1000 euro aan drankjes. De bokser zong vrolijk ,,England till I die'' mee met de voetbalfans.

Fury meldde zich vrijdag af voor het wereldtitelgevecht met Vladimir Klitsjko, die voor 9 juli in Manchester op het programma stond. De bokser beweert met een enkelblessure te kampen. De Engelse krant Daily Mirror meldde zondag echter dat Fury verdacht wordt van gebruik van verboden middelen. Fury ontkende dat met klem in een verklaring via zijn management.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.