Bruma op weg naar VfL Wolfsburg

Jeffrey Bruma is op weg naar VfL Wolfsburg. De centrale verdediger heeft PSV laten weten dat hij zijn loopbaan graag vervolgt bij de club uit Duitsland.

Daarmee lijkt de weg vrij voor een transfer van de negentienvoudig international van Oranje. VfL Wolfsburg was namelijk al op de hoogte van het bedrag dat PSV voor Bruma wilde hebben. De kampioen zou zo'n 15 miljoen euro voor de 24-jarige verdediger verlangen. Een woordvoerder van PSV ontkent dat de transfer al rond is. ,,We zijn nog met elkaar in gesprek'', liet hij vrijdag weten.

Bruma speelde de afgelopen drie seizoenen voor PSV. Hij voetbalde eerder in Duitsland voor Hamburger SV en verliet de B-junioren van Feyenoord voor een plaats in de jeugdopleiding van Chelsea. De Rotterdammer speelt komend seizoen geen Europees voetbal met VfL Wolfsburg. De club, vorig seizoen nog actief in de Champions League, eindigde als achtste in de Bundesliga.

Bruma treft mogelijk nog een landgenoot bij VfL Wolfsburg. Bas Dost mag echter naar een andere club uitkijken. VfL Wolfsburg sprak onlangs ook met Vincent Janssen. De spits van AZ staat echter ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur dat al een bod op hem heeft uitgebracht.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.