Bryan Linssen twijfelgeval voor duel met Feyenoord

Bryan Linssen is een twijfelgeval voor de thuiswedstrijd van FC Groningen zondagmiddag tegen Feyenoord. De aanvaller raakte donderdag tegen Sporting Braga geblesseerd. ,,Hij kreeg een flinke schop en heeft daaraan een dikke enkel overgehouden'', laat trainer Erwin van de Looi weten. ,,Maar Bryan is een bijtertje, ik heb goede hoop dat hij er toch nog bij kan zijn.''

Michael de Leeuw keert terug in het elftal. Hij was voor het duel met Sporting Braga niet geheel fit en begon op de bank. Mimoun Mahi is volgens Van de Looi ‘een heel groot vraagteken'. Hij heeft een blessure aan het bovenbeen. Tom Hiariej is nog niet wedstrijdfit en Rasmus Lindgren keert niet eerder dan na de winterstop terug in de selectie.

Bij Feyenoord is Eric Botteghin niet inzetbaar. De Braziliaan, vorig seizoen nog uitkomend voor FC Groningen, liep zondag tegen Heracles Almelo een hamstringblessure op. Jan-Arie van der Heijden is zijn vervanger. Simon Gustafson ontbreekt in Euroborg vanwege een schorsing. Tony Vilhena lost hem af.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Padt; Hateboer, Reijnen, Larsen en Tamata; Kappelhof, Tibbling en Maduro; Antonia, De Leeuw en Rusnák.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.