Clippers en Warriors blijven winnen

Los Angeles Clippers en Golden State Warriors blijven de overwinningen aaneen rijgen in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. De Clippers versloegen Toronto Raptors maandagavond met 123-115, de Warriors overklasten Indiana Pacers: 120-83.

Bij de verliezend finalist van afgelopen seizoen waren Klay Thompson en Stephen Curry goed voor respectievelijk 25 en 22 punten. Golden State Warriors verlengde in Indianapolis zijn zegereeks tot acht wedstrijden. Tegenover het totaal van twaalf zeges staan twee nederlagen.

Los Angeles Clippers ging vorige week tegen Memphis Grizzlies voor de tweede keer dit seizoen onderuit, maar heeft de draad direct weer opgepakt. Blake Griffin en Chris Paul tekenden tegen de Raptors beiden voor 26 punten, terwijl DeAndre Jordan zich onder het bord onderscheidde door 15 rebounds te pakken. De Clippers gaan aan kop in de Western Conference met dertien zeges.

San Antonio Spurs volgt de Clippers en Warriors op de voet, met elf overwinningen tegenover drie nederlagen. De Spurs wonnen maandag met 96-91 van Dallas Mavericks.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.