Cocu langer bij PSV

PSV heeft met trainer Phillip Cocu een mondeling akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract. Cocu blijft tot medio 2019 trainer van de Eindhovenaren, kondigde technisch manager Marcel Brands maandag aan. ,,We kunnen ons op dit moment absoluut geen betere trainer wensen'', aldus Brands.

,,We zijn aan een traject begonnen en het idee is om het af te maken. Er zit nog rek in. Als het normaal blijft verlopen ga ik er vanuit dat ik hier nog een tijdje ben'', reageerde Cocu.

De 45-jarige oud-international is bezig aan zijn derde seizoen als trainer in Eindhoven en zijn huidige contract loopt tot de zomer van 2017. Cocu leidde PSV vorig jaar naar de landstitel en veroverde vorige week met zijn ploeg een plek in de achtste finales van de Champions League.

Buitenland

Er werd recent gespeculeerd over belangstelling vanuit het buitenland voor de trainer. Cocu is daarvan niet op de hoogte. ,,Ik weet niet of er belangstelling was. Een vertrek naar het buitenland in de toekomst sluit ik zeker niet uit maar mijn prioriteit ligt nu bij PSV.''

Ook het contract met assistent-trainer Chris van der Weerden wordt verlengd, kondigde Brands aan.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.