Donar en Feyenoord moeten kwartfinale Basketball Cup opnieuw spelen

Donar moet de kwartfinale van de Basketball Cup tegen Feyenoord opnieuw spelen.

Dat heeft de Nederlandse Basketbal Bond woensdag besloten. De wedstrijd in Groningen werd door technische oorzaken werd gestaakt De overmacht van de omstandigheden van afgelopen dinsdag is daarmee erkend.

Datum wordt nog vastgesteld

Na overleg met Feyenoord Basketball is vastgesteld dat de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Basketball Cup in Groningen, volgende week gespeeld zal worden. De datum moet nog worden vastgesteld. De return in Rotterdam zal daarna plaatsvinden.

Alle BBC-leden, seizoenkaarthouders, Gold Card-houders en kopers van digitale losse kaarten zullen via e-mail worden geïnformeerd. Kopers van losse kaarten afgelopen dinsdag bij de kassa kunnen zich melden bij info@donar.nl.

Fiasco in Martiniplaza; consequenties staking bekerduel nog niet duidelijk voor basketballers Donar
Lees verder

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.