Donar vanaf nu altijd live te volgen op DvhN.nl

De basketballers van Donar waren al een tijdje live te volgen op DvhN.nl en Podium TV. Die samenwerking kreeg dinsdag een officiële status.

Voorzitter Jannes Stokroos en secretaris Gert-Jan Swaving van de Groninger basketbaltrots en commercieel directeur Pier Baarsma van NDC Mediagroep zetten gedrieën hun handtekeningen onder een langlopende overeenkomst voor het livestreamen en uitzenden van alle thuiswedstrijden van Donar in de competitie. Donar maakt daarmee officieel deel uit van het Live Topsport Platform van de uitgever van Dagblad van het Noorden.

Met het platform, Sport Noord geheten, richt NDC Mediagroep zich op het live registreren van de noordelijke topsport om zo de zichtbaarheid van de clubs te vergroten. Met onder meer Lycurgus en Jong FC Groningen en evenementen als de Gamma Racing Day, de Healthy Ageing Tour en de PWZ Zuidenveldtour bevindt Donar zich in goed gezelschap.

Europe Cup

Basketballiefhebbers kunnen woensdagavond meteen hun hart ophalen, want Dagblad van het Noorden zendt ook de Europe Cup-wedstrijd Antwerp Giants-Donar live uit op DvhN.nl en Podium TV. Het duel tegen de Belgen begint om 20.30 uur en commentator vanuit Antwerpen is Hink Jan Apotheker.

Donar gaat aan de leiding in poule A van de Europe Cup met twee keer de volle winst uit evenzovele partijen. Antwerp Giants verloor vorige week de wedstrijd tegen Le Portel uit Frankrijk met 94-79, maar won eerder van Bosna uit Sarajevo.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.