Dug Out, de Lockdown Editie: ministeck-Robben, chagrijnige Schöne en de kantinetesttest

Thijs de Jong en André van den Ende bespreken in Dug Out van Sport Noord iedere zondag de hoofd- maar vooral ook bijzaken uit de sport. Onder het genot van een biertje (deze keer een glas roosvicee met jenever) bespreken ze wat hen opviel op internet, op tv en in de kranten. Ze sparen niemand, ook zichzelf niet...

De laatste lockdown-editie vanuit de Dug Out-bubbel bij Thijs thuis, volgende week trekken de heren er weer op uit naar een kantine. Ze wilden deze week eigenlijk al, maar een spoedappèl gooide roet in het eten.

Maar niet getreurd, want als voorbereiding op een serie nieuwe kantinetests is er de kantinetesttest. Waar letten de heren op bij het keuren van een kantine, en weet Thijs nog wel wat van de eerste seizoenshelft? Het wordt duidelijk aan de hand van vragen over de kantines van Muntendam, Groen Geel, Gorecht, Elim en SV Hielpen.

Daarnaast is er een emotionele nominatie voor de Eierballon d'Or van VV Emmen-trainer Björn Zwikker, laten Thijs en André een prachtig Robben-kunstwerk zien en bespreken ze een foto waar Lasse Schöne een beetje apart op staat.

Meer Dug Out zie je hier

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Video
menu