Dug Out, de Tribune Editie: stem voor de mooiste amateurvoetbaltribune van het Noorden!

Thijs de Jong en André van den Ende bespreken in Dug Out van Sport Noord iedere zondag de hoofd- maar vooral ook bijzaken uit de sport. Onder het genot van een biertje bespreken ze wat hen opviel op internet, op tv en in de kranten. Maar deze keer is alles anders...

In een speciale aflevering van Dug Out zijn Thijs en André voor één keer niet in een amateurvoetbalkantine met een biertje, maar gaan ze op de koffie bij architect Jurjen van der Meer van architectenbureau De Zwarte Hond, dat onder andere het nieuwe station van Assen ontwierp.

Met Van der Meer nemen Thijs en André alle 12 de tribunes door die ze de afgelopen weken bezochten. Wat vindt de architect van de fraaie houten tribune van LSC 1890 uit Sneek? Hoe komt de befaamde Esserberg van Be Quick ervan af? Vindt Van der Meer de tribune van VV Roden ook zo mooi?

Kerkbank versus SUV

Welke tribune doet denken aan een kerkbank? Wat is de SUV onder de tribunes in Groningen, Drenthe en Friesland en welke tribune vormt eigenlijk een geheel eigen categorie op zich?

Bekijk de genomineerde tribunes, neem het deskundige (en humoristische) oordeel van Van der Meer uit het filmpje mee, en breng je zelf stem uit!

Stem nu en misschien wordt jouw club de Mooiste tribune van het Noorden!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Sport Noord
Video