FC Emmen-directeur Haverkort verwacht snel duidelijkheid rond Telgenkamp en Veldmate

FC Emmen-directeur Ben Haverkort verwacht dat hij spoedig naar buiten kan treden met nieuws over de toekomst van doelman Dennis Telgenkamp en verdediger Jeroen Veldmate. Tot die tijd houdt Haverkort zijn kaken stijf op elkaar.

Telgenkamp en Veldmate gaven afgelopen seizoen te willen wachten met eventuele contractverlenging. Nadat Emmen promoveerde naar de eredivisie, werden de gesprekken met de twee sterkhouders opnieuw opgestart. De onderhandelingen met Telgenkamp zouden inmiddels in een impasse verkeren. Veldmate lijkt op zijn beurt dichtbij een langer verblijf.

,,Ik kan er nog niets over zeggen”, zegt Haverkort. ,,We verwachten wel snel meer duidelijkheid te kunnen geven, al kan de situatie op de spelersmarkt per dag veranderen. We zijn hoe dan ook enorm druk bezig om de selectie op volle oorlogssterkte te brengen voor de eredivisie.”

Van Nieff

Haverkort weigerde in te gaan op geruchten over mogelijke aanwinsten, hoewel Emmen in elk geval werkt aan de komst van de transfervrije Yoëll van Nieff. ,,Maar ook daar kan ik nog niets over zeggen. We hebben hier en daar lijntjes lopen en krijgen ook weleens met een afzegginkje te maken. Het is alleen nu nog niet aan ons om daar verder over uit te weiden. Pas als er handtekeningen zijn gezet, brengen we het naar buiten.”

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.