FC Emmen mag niet klagen met punt

FC Emmen mocht vrijdagavond niet klagen dat het een punt overhield aan het bezoek aan Fortuna Sittard. Vanuit een corner van Jurjan Mannes kopte Tim Siekman twee minuten voor tijd de 2-2 binnen. Het was meer dan waar de Drenten recht op hadden.

De Limburgers begonnen onder aanvoering van de nieuwe coach Ben van Dael met opgestropen mouwen aan de wedstrijd. Dat kwam FC Emmen in de vierde minuut al op een tegentreffer te staan, waarbij doelman Dennis Telgenkamp niet vrijuit ging. Het doelpunt kwam op naam van spits Gökan Lekesic. Vanuit het niets maakten de Emmenaren na ruim een half uur gelijk. Marnix Kolder maakte zijn zesde van het seizoen.

In de tweede helft leek Fortuna alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken, toen het weer op voorsprong kwam door Muhammed Mert. FC Emmen leek volkomen terecht af te stevenen op de zevende nederlaag van het seizoen, totdat Siekman uitkomst bood. FC Emmen had daarna via Kolder en Jordy van Deelen zelfs nog kansen op de winnende treffer. Dat was veel te veel van het goede geweest, gaf ook trainer Marcel Keizer na afloop toe.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.