FC Emmen schroeft ambities op naar top vijf

EMMEN FC Emmen heeft de knop na de uitschakeling in de play-offs snel omgezet. De clubleiding gaat deze week in gesprek met spelers over het al dan niet verlengen van hun contracten. Uitgangspunt is een selectie te vormen waarmee volgend seizoen in de top vijf van de eerste divisie kan worden gespeeld.

De Drentse profclub, die afgelopen seizoen op de zevende plaats eindigde, wil graag verder met vleugelverdediger Jordy van Deelen, middenvelder Tom Overtoom en spits Marnix Kolder. Ook met Arjen Hagenauw wordt gesproken over een nieuw contract. Over centrumverdediger Marcel Seip en aanvaller Rick ten Voorde bestaan twijfels, maar met hen wordt nog wel een gesprek gevoerd. Linksback Gaby Jallo gaat de club verlaten, evenals doelman Marko Meerits. Aanvaller Boy Deul wil eerst verder kijken, maar voor hem blijft de deur open staan.

FC Emmen schroeft het ambitieniveau op. De doelstelling gaat van plaats vijf tot en met acht naar plaats twee tot en met vijf in de eerste divisie. De club hoopt op korte termijn een technisch manager aan te stellen en verwacht deze week ook met sponsornieuws te komen.

Lees het interview met directeur Wim Beekman in Dagblad van het Noorden van maandag

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.