FC Emmen slaat nieuwe hoofdsponsor aan de haak

FC Emmen heeft een nieuwe hoofdsponsor aan de haak geslagen. Met ingang van komend seizoen staat de naam Noordlease op de voorkant van het shirt van de Drentse profclub. Het autoleasebedrijf was eerder hoofdsponsor van FC Groningen.

Het in Groningen gevestigde Noordlease was sinds 2015 al rugsponsor van FC Emmen. Het hoofdsponsorschap gaat het bedrijf aan voor de komende twee seizoenen. Daarnaast heeft de club de mogelijkheid om een optie op het rugsponsorschap voor het seizoen 2018-2019 te lichten.

,,In 2015 waren we al beretrots dat Noordlease zich als groot bedrijf aan FC Emmen wilde verbinden. We hebben de overtreffende trap van trots bereikt nu Noordlease naast rugsponsor ook nog eens hoofdsponsor van FC Emmen is geworden. We zijn zo trots als tien pauwen'', aldus Henk Eising, manager commerciële zaken van FC Emmen. Op de rug zal het submerk Privélease.nl van Noordlease te zien zijn. Ook de beide directeuren van Noordlease, Robert Nienhuis en Gert Veenstra zijn in hun nopjes met de sponsordeal.

,,Noordlease ziet het Noorden als de basis om van daaruit Nederland te bedienen. Daar hoort Drenthe absoluut bij. Met het hoofdsponsorschap willen wij dit benadrukken.'' De huidige hoofdsponsor van FC Emmen, Q&S Gartendeco, blijft ook aan de club verbonden als sponsor.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.