FC Groningen begint play-offs ongewijzigd

Erwin van de Looi geeft donderdagavond in de eerste wedstrijd van het play-off tweeluik tegen Heracles aan dezelfde elf spelers het vertrouwen die ook vier dagen eerder aan de aftrap stonden tegen de Almeloërs in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie.

Jesper Drost kreeg de dag na het competitieduel met Heracles weliswaar last van zijn knie, maar de verwachting is dat hij inzetbaar is. Simon Tibbling (knieproblemen) en Jarchinio Antonia (liesklachten) zijn dat naar alle waarschijnlijkheid niet. Kasper Larsen verliet de training woensdagochtend voortijdig met liesklachten.

FC Groningen kan donderdagavond wel weer beschikken over Mimoun Mahi, die dit seizoen met tal van blessureleed te kampen heeft gehad. Hij deed maandagavond één helft mee in de laatste competitiewedstrijd van het beloftenteam, in Arnhem tegen Jong Vitesse. Of hij ook aansluit bij de wedstrijdselectie was woensdag nog onzeker.

Bij Heracles zijn Iliass Bel Hassani en Robin Gosens niet inzetbaar. Beiden zijn geschorst. De return in het Polman Stadion is zondagmiddag, aanvang 12.30 uur.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.