FC Groningen houdt Tibbling aan de kant

Ernest Faber geeft zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen voor de vierde opeenvolgende keer zijn vertrouwen aan dezelfde elf spelers. Smaakmaker Tibbling zit opnieuw op de bank.

In tactisch opzicht lijkt de trainer van FC Groningen een aanpassing te hebben gedaan. In het grote partijspel tijdens de laatste training voor de burentwist in het Noordlease Stadion liet hij zijn A-ploeg in een soort van 4-4- 2-formatie aantreden.

Oussama Idrissi en Bryan Linssen speelden hangend aan respectievelijk de rechter- en de linkerbuitenkant. Danny Hoesen en Mimoun Mahi vormden het aanvalskoppel centraal voorin. Jesper Drost en Desevio Payne zijn revaliderend van blessureleed, maar nog niet wedstrijdfit.

Martijn van der Laan en Stefan van der Lei doen zaterdagmiddag mee met Jong FC Groningen in de uitwedstrijd tegen Huizen. Of Albert Rusnák bij de selectie zit is nog onzeker. Hij heeft een voetblessure.

Vermoedelijke opstelling: Padt; Hateboer, Larsen, Memisevic en Davidson; Idrissi, Hiariej, Jenssen en Linssen; Hoesen en Mahi.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.