Feyenoord start met Pratto en Sinisterra tegen Sparta

Feyenoord start met Pratto en Sinisterra tegen Sparta ANP

De Argentijnse spits Lucas Pratto debuteert zoals verwacht direct in de basis bij Feyenoord. Trainer Dick Advocaat laat de huurling van River Plate om 12.15 uur starten op Het Kasteel tegen stadgenoot Sparta. De Colombiaanse vleugelspits Luis Sinisterra, terug na lang blessureleed, heeft ook een basisplaats gekregen.

Sinisterra viel vlak voor de winterstop al twee keer in. De 21-jarige Colombiaan liep in februari vorig jaar een zware knieblessure op.

Bryan Linssen, die in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen sc Heerenveen (3-0) een hattrick maakte, is naar de bank verwezen. Daar zitten onder anderen ook spits Nicolai Jørgensen en de verdedigers Ridgeciano Haps en Sven van Beek. Haps ontbrak twee maanden vanwege medische redenen, Van Beek liep in de voorbereiding een zware blessure op. Sinisterra en Pratto vormen de voorhoede met aanvoerder Steven Berghuis.

Bij Sparta vervangt Tom Beugelsdijk centraal achterin de geblesseerde Bart Vriends. Wouter Burger, door Sparta gehuurd van Feyenoord, staat ook in de basis.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport