Go Ahead en Den Bosch scoren niet

Go Ahead Eagles heeft maandagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch genoegen moeten nemen met een gelijkspel. De toeschouwers kregen in de natte Adelaarshorst bovendien geen doelpunten te zien. Beide clubs stuurden deze week hun trainer - respectievelijk Dennis Demmers en René van Eck - de laan uit.

Go Ahead, met Harry Decheiver als coach op de bank, speelde een groot deel van de tweede helft met tien man. Randy Wolters kreeg rood voor een overtreding op Furhgill Zeldenrust. In de eerste helft was de Bossche vleugelaanvaller ook al het slachtoffer van wilde ingreep van Robin van der Meer. Deze kwam er met geel genadig van af.

In de slotfase probeerde de thuisclub er met een offensief zowaar wat meer uit te halen dan een punt, maar niet nadat de uitblinkende doelman Theo Zwarthoed de Bosschenaren Arda Havar, Abdelaziz Khalouta en Zeldenrust van scoren had afgehouden. Diens collega Kees Heemkerk, de schlemiel van het bekerduel met VVSB, liet onder meer na een harde, geplaatste vrije trap van Sander Duits zien toch wel een beetje te kunnen keepen.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.