'Hongerig' Tottenham Hotspur ruikt bloed

Harry Kane vergelijkt de spelers van Tottenham Hotspur met een stel hongerige leeuwen. De Engelse spits zette niet voor niets een foto van vier aansluipende leeuwen op Instagram nadat Leicester City, de koploper in de Premier League, zondag punten had laten liggen tegen West Ham United (2-2). ,,Die leeuwen staan klaar om toe te slaan, net als wij'', zei Kane, die maandagavond tegen Stoke City 'los' mocht met de Spurs.

De uitdager van Leicester pakte op overtuigende wijze de winst (0-4) en verkleinde de achterstand daardoor tot vijf punten, met nog vier wedstrijden te gaan. ,,De manier waarop we hebben gespeeld, toont aan wat voor team we zijn'', zei Kane, die net als Dele Alli twee keer scoorde. Met 24 treffers voert de spits van Tottenham de topscorerslijst in Engeland aan.

,,De druk stond er flink op, want we moesten inlopen'', zei manager Mauricio Pochettino. ,,We hebben kwaliteit en persoonlijkheid getoond en daarmee een signaal afgegeven. We zijn heel hongerig en leggen die passie in ons spel. Wij vechten door en moeten de druk verder opvoeren.''

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.