Hoofdsponsor De Graafschap verlengt met 10 jaar

Hoofdsponsor De Graafschap verlengt met 10 jaar ANP

De Graafschap weet zich de komende tien jaar verzekerd van de financiële steun van hoofdsponsor AgriBioSource. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de verwerking van organische rest- en afvalstoffen, heeft het contract verlengd tot 2031. "Dit is een unieke samenwerking. Een 'commitment' waar wij stil van worden", zegt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap.

De voetbalclub uit Doetinchem, die uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie en zo graag wil promoveren naar de Eredivisie, speelt sinds 2019 met AgriBioSource op het shirt. De hoofdsponsor verbindt zich nu voor lange tijd aan de club, ongeacht de klasse waarin de 'Superboeren' uitkomen. "Een samenwerking voor tien jaar is in deze tijd ongehoord en getuigt van grote clubliefde", aldus Ostendorp.

"Ik kom al vanaf mijn kinderjaren bij De Graafschap, de club zit in mijn hart en mag nooit verloren gaan voor deze regio", zegt directeur Sjoerd Hermsen van AgriBioSource. "Ik heb alle vertrouwen in een mooie toekomst voor De Graafschap."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport