Hurry-Up laat na zichzelf te belonen tegen Aalsmeer

JMS Hurry-Up verzuimde zondag te winnen van Aalsmeer en moest uiteindelijk tevreden zijn met een punt.

Dat de Zwartemeerders met een 27-27 gelijkspel naar huis gingen, daar zag het in de spannende uitwedstrijd tegen Aalsmeer vlak voor tijd niet meer naar uit. Joel Huesmann rondde namens Hurry-Up naar het leek bij een 27-26 achterstand de laatste aanval af, maar zag zijn schot gekeerd door de keeper.

Slotakkoord

Maar het slotakkoord was, omdat Hurry-Up in balbezit bleef, in de dying seconds van het duel voor Ronald Suelmann. Het kind van Hurry-Up en Zwartemeer gooide de gelijkmaker alsnog in het Aalsmeerse doel, waarna de scheidsrechter meteen affloot.

Gemengde gevoelens

Coach Martin Vlijm had na afloop gemengde gevoelens. ,,We waren in deze wedstrijd de betere ploeg en hadden moeten winnen. Dat gebeurt niet omdat we op bepaalde momenten net het vernuft missen om een aantal open kansen af te maken. Maar aan de andere kant hadden we in de slotfase ook nog kunnen verliezen.’’

Linkerarm

Suelmann was tegen de Noord-Hollanders ouderwets op dreef was. Met zijn verwoestende linkerarm scoorde hij negen keer. Ook de Litouwse middenopbouwer Vaidas Trainavicius was met acht goals op dreef. Dat gold niet voor de Duitser Joel Huesmann, die van zijn vele doelpogingen er slechts een doel zag treffen. Die en andere missers kostten de Zwartemeerders in feite de zege.

Straffe dekking

Een goed spelend Hurry-Up leidde bij rust met 13-14 en begon in de tweede helft verder van Aalsmeer weg te lopen. De thuisploeg kwam op een 15-20 achterstand en had moeite om door de straffe dekking van Hurry-Up heen te komen.

Genadeklap

De bezoekers verzuimden echter om de genadeklap uit te delen door te vaak kansen niet te benutten. Aalsmeer kwam terug in de wedstrijd en kroop weer dichterbij, waarna de zeer spannende slotfase aanving.

Negende

De Drenten staan na het gelijke spel op de negende plek in de BeNe-League.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.