Hurry-Up ziet kans op volgende ronde Europa Cup

JMS Hurry-Up kan zaterdag voor het eerst in de clubhistorie doorstoten naar de laatste 16 van de Europacup. In Turkije ging de formatie van Martin Vlijm met 22-20 onderuit tegen Göztepe SK.

De Zwartemeerders moeten zaterdagavond in sporthal Angelslo in Emmen met minimaal drie doelpunten verschil winnen om de volgende ronde te bereiken. Kansen zijn er zeker, want JMS Hurry-Up liet in Izmir niet het beste van haar spel zien.

Ook ziet de Turkse coach Dorak van Göztepe SK kansen: ,,Wij komen naar Nederland om te winnen.” Hierbij kan de ploeg uit Izmir rekenen op veel steun, want er komen naar verwachting 400 Turken naar Emmen.

Het duel begint zaterdagavond om 20 uur en staat onder leiding van de Azerbeidjaanse gebroeders Aghakishi. De Zweed Thelander is de waarnemer namens de Europese handbalfederatie.

Naast de grote publieke belangstelling kan het duel rekenen op bezoek van de gemeente Emmen, provincie Drenthe en het Turkse consulaat uit Deventer.

Inmiddels zijn er ruim 1000 kaarten over de toonbank gegaan. Kaarten zijn online te koop en kunnen ook worden aangeschaft in Zwartemeer bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker.

Het grasveld naast sporthal Angelslo wordt gebruikt als parkeerterrein. Bezoekers worden verzocht hier te parkeren.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.