Isimat vervangt geblesseerde Bruma bij PSV

EINDHOVEN - Nicolas Isimat is zaterdagavond de verwachte vervanger van Jeffrey Bruma in het centrum van de verdediging van PSV in het thuisduel met PEC Zwolle. Bruma mist de laatste competitiewedstrijd van PSV voor de winterstop omdat hij woensdag in de bekerontmoeting met Heracles in Almelo geblesseerd raakte.

Maxime Lestienne zit voor het eerst sinds eind september weer bij de wedstrijdselectie van PSV-trainer Phillip Cocu. De Belg was lange tijd uit de roulatie omdat zijn ouders kort na elkaar overleden. Lestienne begint op de bank en zit onder andere naast Luciano Narsingh die na een blessure weer inzetbaar is. Reservekeeper bij PSV is Luuk Koopmans omdat Remko Pasveer geschorst is na zijn rode kaart in het duel met Heracles.

Bij de bezoekers maakt Gustavo Hebling zijn debuut in de basis. Trainer Ron Jans heeft de Braziliaanse middenvelder nodig omdat veel van zijn spelers niet beschikbaar zijn. Bart van Hintum, Rick Dekker, Sheraldo Becker en Abdel el Hasnaoui zijn geblesseerd en Thomas Lam is geschorst.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.