Jeugdspelers mee op winterstage Feyenoord

Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord neemt drie jeugdige talenten mee op trainingskamp naar Portugal. Justin Bijlow, Gustavo Hamer en Rick van der Meer reizen op 2 januari 2016 met de A-selectie mee naar de Algarve, berichtte de Rotterdamse club dinsdag.

De drie talenten maken dit seizoen deel uit van Feyenoords hoogste jeugdelftal. Middenvelder Hamer (18) is aanvoerder van de ploeg van trainer Marcel Koning en ondertekende vorige maand nog een nieuw contract tot 2019 in De Kuip. Doelman Bijlow (17) is eveneens in het bezit van een contract bij Feyenoord, hij ligt tot 2018 vast. De achttienjarige Van der Meer is verdediger, tweedejaars A-junior en trainde onlangs al mee met de eerste selectie.

Ook de afgelopen jaren kregen talenten van Feyenoord de kans zichzelf te laten zien op het winterse trainingskamp van het eerste elftal. Zo was het vorig jaar de beurt aan Kamil Miazek, Bart Nieuwkoop en Jari Schuurman, die meereisden naar Dubai. Het drietal maakt inmiddels vast deel uit van de A-selectie van Feyenoord.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.