Jong FC Groningen en Huizen in evenwicht

Jong FC Groningen bleef zaterdagmiddag steken op een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Huizen. De hekkensluiter kwam terug van een 2-1 achterstand. Tot overmaat van ramp verloren de Groningers aanvoerder Ajdin Hrustic, die met een brancard van het veld moest.

Na een kwartier spelen opende Gijs Jasper namens Jong FC Groningen de score. Hij mocht aanleggen vanaf de stip, nadat Michael Breij gevloerd werd. Niet veel later zette Denny van Loen de bordjes alweer in evenwicht.

Toch ging de ploeg van trainer Alfons Arts met een voorsprong de rust in. Michael Breij profiteerde van knullig balverlies en bracht Groningen de 2-1. Ajdin Hrustic moest niet veel later het veld per brancard verlaten, nadat hij verkeerd terechtkwam. De ernst van de blessure is nog onbekend.

De gelijkmaker van Guido de Graaf viel een halfuur voor tijd. Vervolgens stonden de paal en doelman Stefan van der Lei een zege voor de thuisclub in de weg. Jong FC Groningen staat nu achtste in de Derde Divisie zaterdag en verzamelde in tien duels vijftien punten.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.