Kerstspecial podcast Sport Noord: 'Ik heb een kilo aan tofu opgevreten'

Foto: Corné Sparidaens

In deze speciale extra lange kerstaflevering van de podcast van Sport Noord keert Joop Gall terug als sidekick. De voetbaltrainer is voor korte tijd terug in Nederland. In zijn eerste maand in China beleefde Joop al veel bijzondere avonturen.

Joop vertelt bizarre verhalen over zijn eerste periode in China. Zo verhaalt hij over een Chinese bobo die Joop onder de tafel wil drinken. Als dat de eerste keer niet lukt, wordt de trainer opnieuw uitgenodigd en krijgt hij drankjes waar veel meer alcohol in zit dan in de drankjes die de Chinees zelf drinkt.

Eerste maand in China

De anekdotes vliegen over tafel. De bijzondere omgangsvormen, de moeite die Joop heeft met het eten met stokjes en hoe ze er tegen voetbal aan kijken; Joop heeft zich verbaasd en vermaakt in zijn eerste maand in China.

Uiteraard gaat het in de podcast ook over FC Groningen en FC Emmen. Het gedrag van trainer Danny Buijs langs de kant van het veld komt aan bod, evenals het uitsyndroom van FC Emmen en al het andere dat opviel tijdens de hondsrugderby.

Abonneer je op iTunes , Spotify of Stitcher of vind de podcast in je favoriete podcast-app!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Sportpodcast
Sport Noord
FC Emmen
FC Groningen