Kezman weet het zeker, Hiddink naar Chelsea

Mateja Kezman weet het zeker. Volgens de Servische oud-spits gaat Guus Hiddink weer aan de slag bij Chelsea. ,,Ik weet niet of het al bevestigd is, maar Guus vertelde me zojuist dat hij de nieuwe coach van Chelsea wordt'', zo tekent de Servische nieuwssite Index op uit de mond van Kezman.

De 36-jarige spits speelde een paar jaar onder Hiddink bij PSV. Na vier bijzonder succesvolle en trefzekere seizoenen in Eindhoven stapte Kezman over naar Chelsea, waar hij zijn reputatie als goalgetter niet kon waarmaken. Na één jaar was de Serviër al weer weg bij de 'Blues'.

Na het ontslag donderdag van José Mourinho zingt de naam van Hiddink, die in 2009 al een paar maanden interim-trainer was, nadrukkelijk rond op Stamford Bridge. Hoewel Chelsea zich niet heeft uitgelaten over de opvolging van de Portugees, beweert Kezman dat het Hiddink gaat worden. ,,Hiddink is een expert in zulke situatie en bovendien heel sterk op het psychologische vlak. Ik weet zeker dat hij Chelsea weer op het goede spoor gaat krijgen'', aldus Kezman.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.