Kijk hier voetbaltalkshow Het Ballenhok terug, over het bewogen sportweekend: had er voor FC Groningen meer ingezeten en is het vertrouwen in Lukkien nog terecht?

Sportjournalisten Sander de Vries en William Pomp bespreken om 12.15 uur live het topvoetbal uit het Noorden van afgelopen weekend. 

SC Heerenveen

Te beginnen met SC Heerenveen. De ploeg van Johnny Jansen heeft sinds 1 november 2020 niet meer gewonnen (2-1 tegen Sparta). De doordeweekse speeldag tegen RKC eindigde net als afgelopen weekend, tegen laagvlieger VVV, in een gelijkspel (beide 1-1). Weet de ploeg nog wat winnen is? 

FC Groningen

Het beeld bij FC Groningen ziet er anders uit. De doordeweekse wedstrijd werd na een knotsgekke slotfase gewonnen (3-2 tegen Willem II) en zondag werd er gelijkgespeeld tegen FC Twente (2-2). Maar had er nog meer ingezeten voor de FC?

FC Emmen

FC Emmen heeft nog geen wedstrijd gewonnen deze competitie en het ziet er heel somber uit bij de Drentse ploeg. Lukkien houdt het vertrouwen van voorzitter Lubbers. Maar is dit nog wel terecht?  Dit en nog veel meer zie je vanmiddag om 12.15 uur LIVE in Het Ballenhok! Heb je vragen aan de heren? Stel ze door te mailen naar redactie@sportnoord.nl en krijg vanmiddag antwoord! 

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Het Ballenhok
Video
menu