'Killer' Griezmann wil Real Madrid pijnigen

Atlético Madrid schakelde op weg naar de finale van de Champions League onder meer FC Barcelona en Bayern München uit, maar dat biedt volgens topschutter Antoine Griezmann geen enkele garantie. ,,Tegen Real Madrid beginnen we gewoon weer op nul. We zullen alles moeten geven om te kunnen winnen'', zei de Franse spits van Atlético.

Griezmann beleeft een topseizoen, met 22 doelpunten in de Primera División en al zeven in de Champions League. De Franse international scoorde onder meer twee keer in de kwartfinale tegen Barcelona en maakte ook het cruciale 'uitdoelpunt' in de halve finale tegen Bayern.

,,Ik heb een geweldig seizoen, hopelijk kan ik dat met een hoogtepunt afsluiten'', zei Griezmann in een vooruitblik op de eindstrijd van zaterdag in Milaan. ,,Ik blaak van het zelfvertrouwen, het zou mooi zijn als ik weer kan scoren. We vormen een hechte groep, we gaan voor elkaar door het vuur. We zullen elke seconde gefocust zijn en alles doen om te winnen. Het zou een droom zijn die uitkomt als ik de beker omhoog mag houden.''

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.