Kuijt: 'net niet' is niet goed genoeg

De teleurstelling droop van zijn gezicht. Dirk Kuijt haat verliezen, zeker tegen een directe concurrent. ,,Het was vandaag allemaal net niet. En 'net niet' is niet goed genoeg tegen PSV'', concludeerde de aanvoerder van Feyenoord na de nederlaag in De Kuip (0-2). Het kampioenschap is daardoor plotseling ver weg voor de Rotterdamse ploeg.

,,Dit is een heel grote teleurstelling, we hadden namelijk echt het idee dat we vandaag van PSV konden winnen. Ook tijdens de wedstrijd'', zei Kuijt. ,,We worden verschalkt op details en op de volwassenheid die PSV wel heeft getoond en wij niet. Het was allemaal net niet goed genoeg. Als je drie, vier kansen creëert, moet je er daar in de top twee of drie van maken. Dat hebben we nagelaten'', bromde de 35-jarige Katwijker.

,,De voorsprong van Ajax en PSV is nu heel groot, maar we moeten niet naar de stand kijken. Alleen de volgende wedstrijd telt. Die moeten we winnen en dan proberen een serie neer te zetten. Opgeven komt namelijk niet in mijn woordenboek voor.''

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.