MSC op alle fronten afgetroefd

Op alle fronten afgetroefd. MSC-Amslod uit Meppel speelde tegen nieuwkomer DEM een wedstrijd zonder strijd en passie. Het ging terecht totaal kopje onder tegen het fris spelende team uit Beverwijk.

Goed, de ploeg van trainer Berry Zandink scoorde wel drie keer, maar twee van de drie treffers waren jammerlijk genoeg eigen doelpunten. Eindstand: 1-4.

Camiel Fidom maakte twee goals. De eerste kopte hij over zijn eigen keeper, Marc Holterman, in het lege doel en betekende na bijna een half uur voetbal 0-1.Na rust bracht de spits even de hoop op een goed resultaat bij ‘tout’ MSC terug door van dichtbij 1-2 binnen te tikken.

Eigen goal

Amper zes minuten later stond het echter al 1-4. Eerst viel er opnieuw een eigen goal (MSC-er Stef Beute schoot de bal nu in het MSC-doel) en daarna strafte de ‘spielmacher’ van DEM, Mehmet Gencer, slecht uitverdedigen van Jim Veltmaat af.

,,Het was een kinderlijke fout’’, beet pa Fidom zoonlief Camiel toe na afloop in het nagesprekje met zijn zoon over de eigen goal van hem. ,,Het ging in de voorbereiding misschien tien keer goed. Bij de elfde dacht ik dat het wel weer kon’’, pareerde de MSC-spits zijn vader.

Om daarna onmiddellijk het boetekleed aan te trekken voor de offday van ‘zijn’ MSC. ,,We zijn afgetroefd en eigenlijk afgeschoten door DEM. Zoals zijn spelen moeten wij ook kunnen spelen. Nu leek het er niet op. Een wedstrijd om gauw te vergeten’’, aldus een balende Fidom.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu