Mahi ook in Den Haag aan de kant

Met Michael de Leeuw opnieuw in de spits en Jesper Drost wederom als centrale middenvelder gaat FC Groningen zondag op bezoek bij ADO Den Haag. De ploeg vertrekt zaterdag al richting de residentie.

Trainer Erwin van de Looi kan opnieuw geen beroep doen op Mimoun Mahi. De getructe aanvaller sukkelt al geruime tijd met blessures en ondervindt na hamstring- en bovenbeenklachten nu te veel hinder van een knie om in de wedstrijdselectie te kunnen worden opgenomen. ,,We hebben een MRI-scan laten maken en daaruit is gebleken dat er een kneuzing zit in zijn knie’’, laat Van de Looi weten.

Bryan Linssen is een twijfelgeval. Hij ontbrak in de voorgaande twee competitiewedstrijden vanwege een enkelblessure en trainde vandaag voor het eerst weer mee met de selectie.

FC Groningen verloor de laatste zes competitieduels. Gaat het ook in Den Haag onderuit, dan leidt dat tot een nieuw negatief clubrecord: zeven opeenvolgende nederlagen leed FC Groningen nog nooit.

Vermoedelijke opstelling: Padt; Hateboer, Reijnen, Lindgren en Burnet; Bacuna, Drost en Tibbling; Idrissi, De Leeuw en Rusnák.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.