Martin Vlijm nieuwe hoofdtrainer JMS Hurry-Up

ZWARTEMEER JMS Hurry-Up heeft in Martin Vlijm een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De 57-jarige Amsterdammer volgt de vertrekkende Joop Fiege op.

Vlijm komt over van Targos Bevo Hc, met wie hij in 2014 landskampioen werd. Daarvoor was hij uitermate succesvol bij KRAS Volendam. Hij won in Volendamse dienst nagenoeg alle denkbare prijzen, 3 landstitels, 3 keer winnaar van de BeNeLux-liga, 3 keer SuperCup en 2 keer de Nationale beker.

Woensdagmorgen ging een delegatie van de Zwartemeerse eredivisionist op bezoek bij Vlijm in het Limburgse Kessel. Even later kwamen beide partijen snel tot een akkoord. Vlijm tekent een tweejarig contract bij JMS Hurry-Up en gaat verhuizen naar Zuidoost Drenthe.

,,Ik wil dichtbij de club wonen om zoveel mogelijk in de sporthal aanwezig te kunnen zijn.” Ook heeft hij veel zin aan de nieuwe uitdaging in zijn glansrijke trainerscarrière. ,,Ik heb er heel veel zin in. Er is veel mogelijk bij de vereniging en er staat een goede organisatie.”

Voorzitter Hendrikus Velzing is blij met de komst van Vlijm: ,,Met Martin Vlijm hebben we een toptrainer in huis gehaald. Ik verwacht dat hij het goed gaat doen en verder gaat bouwen aan het team.”

Op zaterdag 7 mei speelt JMS Hurry-Up in eigen hal tegen het huidige team van Martin Vlijm: Bevo.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.