Messi: Barcelona of Old Boys en anders niet

Sterspeler Lionel Messi heeft op de Argentijnse televisie nogmaals benadrukt dat hij in Europa alleen voor Barcelona wil uitkomen. ,,Daar word ik steeds zekerder van'', liet de dertigjarige aanvaller weten. ,,Ooit wil ik wel weer in Argentinië voetballen. Ik weet niet of dat gaat gebeuren, maar als het doorgaat, zal het bij Newell's Old Boys zijn en nergens anders. Ik denk dan aan een periode van minimaal een half jaar.''

Messi speelt al zijn hele professionele loopbaan voor Barcelona. Hij wordt nogal eens in verband gebracht met Manchester City, de club van zijn vroegere coach Pep Guardiola. Met zijn nieuwe uitlatingen over zijn grote liefde voor Barça lijken de fans van de Engelse kampioen de komst van de kleine balgoochelaar definitief te kunnen vergeten.

Messi verhuisde op dertienjarige leeftijd naar Barcelona. Hij speelde in zijn jeugdjaren in Argentinië voor Newell's Old Boys. Messi, inmiddels goed voor 552 goals voor Barcelona, staat nog tot medio 2021 onder contract bij zijn Spaanse club. Zijn vastgelegde afkoopsom bedraagt 700 miljoen euro.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.