ONS Sneek - Jong FC Groningen (samenvatting)

ONS Sneek en Jong FC Groningen.strijden zaterdagmiddag in Friesland om de eigen trots. Beide ploegen kunnen niet meer degraderen en hoogstens nog enkele plaaten opschuiven op de ranglijst.

ONS Sneek is de nummer elf. Jong FC Groningen de nummer twaalf van de huidige stand. Het verschil tussen de Friezen en de Groningers bedraagt één punt. Eerder dit seizoen, in december, was ONS met 2-1 te sterk.

De wedstrijd begint om 14:30 en is live te volgen via de stream, aangeboden door Dagblad van het Noorden en Podium TV.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.