PSV komt supporters FC Groningen tegemoet: voor 1 euro naar uitwedstrijd

Supporters van FC Groningen kunnen voor een zacht prijsje naar de wedstrijd PSV-FC Groningen, op zaterdag 25 september. Clubkaarthouders betalen 1 euro aan administratiekosten, in plaats van de gebruikelijke prijs van 15 euro. PSV biedt de kaarten gratis aan. Fans die al een kaartje heben gekocht, krijgen 14 euro teruggestort.

De KNVB verplaatste de wedstrijd PSV-uit van zaterdag 24 augustus naar woensdag 25 september, in verband met Europese verplichtingen van de Eindhovenaren.

FC Groningen deelde eerder al een brief waarmee fans vrij kunnen vragen. In ruil voor medewerking nodigde de Trots van het Noorden de directeur van de onderneming uit bij een thuiswedstrijd van FC Groningen.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.