PSV met Schaars tegen Vitesse

PSV begint de competitiewedstrijd dinsdagavond tegen Vitesse met Stijn Schaars op het middenveld. De oud-speler van Vitesse krijgt een basisplaats van trainer Phillip Cocu omdat Andrés Guardado nog niet volledig fit is na een blessure en Jorrit Hendrix de rest van het seizoen is uitgeschakeld met een beschadigde knie.

Schaars stond dit seizoen slechts één keer in de basis van PSV en moest zich verder tevreden stellen met een paar invalbeurten. Met Marco van Ginkel en Davy Pröpper heeft het volledige middenveld van PSV een verleden bij de tegenstander.

Aanvaller Jürgen Locadia en verdediger Jeffrey Bruma keren terug in de basis van PSV na blessures. Gastón Pereiro en Nicolas Isimat beginnen daarom op de bank. De schorsing van Santiago Arias is voorbij en hij begint ten koste van Joshua Brenet. Vitesse begint ongewijzigd aan het duel in Eindhoven.

PSV staat sinds zondag op gelijke hoogte met Ajax in de spannende strijd om de landstitel maar heeft een slechter doelsaldo. De concurrent uit Amsterdam komt woensdagavond in actie tegen sc Heerenveen.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.