PSV-spelers maken mooi gebaar richting zieke perschef Slegers

PSV-spelers maken mooi gebaar richting zieke perschef Slegers ANP

De spelers van PSV hebben tijdens de 4-0-zege op ADO Den Haag een mooi gebaar gemaakt richting de zieke perschef Thijs Slegers. Slegers maakte zaterdag via Twitter bekend te kampen met acute leukemie, en wacht een zwaar traject op herstel.

"Thijs! Thijs, this one is for you! I love you!", riep de 18-jarige aanvaller Noni Madueke terwijl hij naar de tv-camera rende, vlak nadat hij de Eindhovenaren op een 2-0-voorsprong had gezet. Eran Zahavi liet na afloop van de wedstrijd weten de overwinning aan de perschef op te dragen. "Deze zege is voor Thijs", aldus de Israëlische spits voor de camera's van FOX Sports. "We wilden onze steun aan hem betuigen. Voor de wedstrijd hebben we het er ook met de groep over gehad. Dit is een nare situatie. We wensen hem en zijn familie veel sterkte en zullen hem zo veel als we kunnen steunen."

Ook de afwezige supporters van PSV lieten van zich horen. Op de lege tribunes van het Philips Stadion waren spandoeken geplaatst met steunbetuigingen aan het adres van Slegers.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport