PSV-spits Zahavi: we mogen trots zijn

PSV-spits Zahavi: we mogen trots zijn ANP

PSV maakte zich zondag lang druk over het doorgaan van de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Dat bleek achteraf niet nodig. Ook zonder door het coronavirus afwezige spelers, wonnen de Eindhovenaren eenvoudig: 4-0.

"We lieten het simpel lijken. We hebben het onszelf makkelijk gemaakt door slim te voetballen", zei Eran Zahavi over het spel van PSV. De Israëliër opende na een kwartier spelen de score uit een strafschop, die hij zelf verdiende nadat hij makkelijk naar de grond ging. "Normaal val ik nooit zonder dat er contact is, maar als ik het nu zie", zei hij lachend. "Ze hebben me de onthouden strafschop van vorige week tegen Vitesse gegeven. Het is nu weer in balans."

Na rust liep PSV verder weg bij ADO, dat een zwakke indruk maakte. Zahavi: "Ik heb genoten van de wedstrijd en van het feit dat ik weer mocht spelen. Het was verre van makkelijk voor ons deze week. Bijna dagelijks kwamen er nieuwe coronabesmettingen bij. Daarnaast hebben we donderdag alles moeten geven tegen Omonia Nicosia. Als je dan zo speelt als vandaag, mag je trots zijn."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu