Podcast Sport Noord: Fledderus moet zijn hand niet overspelen bij mogelijke transfer Doan

Thijs de Jong (rechts) aan tafel met Joop Gall.

In de derde aflevering van het tweede seizoen van de podcast van Sport Noord ontvangen host Thijs de Jong en sidekick Joop Gall DvhN-journalisten Ernst Slagter en William Pomp.

In deze podcast bespreekt het viertal de eerste zege van FC Emmen op sc Heerenveen en het gelijkspel van FC Groningen tegen AZ. Bij beide clubs liggen de aanvallers onder een vergrootglas. Hoeveel krediet hebben aanvallers Kaj Sierhuis en Jafar Arias nog? En dan is er ook nog de discussie over het rapport in het DvhN. Niet iedereen is even blij met de cijfers die dit weekend uitgedeeld werden.

Het mogelijke vertrek van Ritsu Doan werd uiteraard ook besproken. Volgens Pomp wil de Japanner dolgraag vertrekken naar Eindhoven. De creatieve middenvelder is doorgaans niet zo happig op interviews, maar meldde zich na de wedstrijd AZ-FC Groningen bijkans zelf bij de journalist om zijn verhaal te doen.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus wil de hoofdprijs voor Doan ontvangen, maar dat bedrag wil PSV schijnbaar niet betalen. Volgens Gall en Pomp heeft Groningen niets aan een ontevreden Doan en moet Fledderus oppassen dat hij zijn hand niet overspeelt.

Abonneer je op  iTunes Spotify  of  Stitcher  of vind de podcast in je favoriete podcast-app!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Sport Noord
Sportpodcast