Podcast Sport Noord: Sergio Peña tilt Emmen naar een hoger niveau

Foto: Corné Sparidaens

In de twaalfde aflevering van het tweede seizoen van de podcast van Sport Noord ontvangen host William Pomp en sidekick Joop Gall DvhN-journalist Ernst Slagter.

Thijs de Jong, de vaste host van de show, ligt grieperig op bed. William neemt daarom voor de tweede keer dit seizoen de honneurs waar. De heren hebben het over de merkwaardige kopstoot die Sparta Rotterdam-doelman Tim Coremans aan goudhaantje Kaj Sierhuis van FC Groningen uitdeelde. Ook pleit William, niet voor het eerst trouwens, voor een systeem met twee spitsen bij de Trots van het Noorden.

FC Emmen, Arias en Peña

Uiteraard gaat het ook over de belangrijke 2-1 zege van FC Emmen op Fortuna Sittard. Waren de drie punten nu vooral te danken aan de sterke invalbeurt van Jafar Arias of simpelweg vanwege een bevlieging van Sergio Peña? Ernst spreekt nog wel zijn zorgen uit over de verdediging van de Drenten, die niet altijd even stabiel oogt.

In de bingo wordt er aandacht besteed aan de Week van het Donorregister. Hoewel zulks natuurlijk zware kost is, deinzen de heren er niet voor terug om eens in de spiegel te kijken. Joop merkt bijvoorbeeld op dat hij typisch uitstelgedrag vertoont.

 

Abonneer je op iTunes , Spotify of Stitcher of vind de podcast in je favoriete podcast-app!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Sport Noord
Sportpodcast