Radio Meerdijk: 'Laat Dick Lukkien hier maar eens komen, ik lust hem rauw!' 

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

Journalist William Pomp pleitte al in december voor het ontslag van FC Emmen-trainer Dick Lukkien, maar voorzitter Ronald Lubbers hield vertrouwen in de oefenmeester.

Pomp wil na twee Drentse eredivisiezeges niet terugkrabbelen. ,,Ik denk nog steeds dat het te laat is. Laat Lukkien hier maar eens langskomen, ik lust hem rauw!''

Messi van de Meerdijk

In deze aflevering wordt ook de overstap van Anco Jansen naar NAC besproken. De Messi van de Meerdijk wilde naar Breda om een grote rol te spelen in de jacht op promotie, maar moet het bij NAC ook doen met invalbeurten. ,,Daar speelt meer'', denkt Pomp. ,,Dat denk ik ook'', zegt Ploeg. ,,Ik prik af en toe, maar krijg het ballonnetje nog niet leeg.''

Nieuwe held Michael Verrips

Eén van de sterkhouders van het team is doelman Michael Verrips. Tegen FC Utrecht hield de huurling zijn doel schoon. Bestaat er een mogelijkheid dat de sluitpost ook volgend seizoen in Emmen speelt.

,,Ik denk dat hij ook op de radar staat van FC Groningen als vervanger van Sergio Padt. Bovendien zal hij behoorlijk wat geld moeten kosten. Hij heeft nog een contract tot 2023 bij Sheffield United'', aldus Ploeg. 

Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan naar Radio Milko .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Emmen
FC Emmen