Radio Milko: 'Dick Advocaat zal z'n luiers mee moeten nemen als ze op bezoek komen in Groningen'

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

FC Groningen heeft in de laatste vijf duels slechts één wedstrijd gewonnen, maar er komt nu een reeks aan waarin de club veel punten zou kunnen pakken.

Feyenoord is de enige tegenstander van naam. ,,Maar ik denk dat de Rotterdammers met poep in de broek naar Groningen komen. Dick Advocaat zal z'n luiers mee moeten nemen naar Groningen'', zegt FC Groningen-watcher William Pomp.

De terugkeer van Mike te Wierik

In deze aflevering gaat het ook over de terugkomst van Mike te Wierik. Bart van Hintum is door de komst van de Tukker zijn plekje in de basis kwijt. Pomp denkt niet dat Van Hintum in zak en as zit. ,,Hij baalt ervan dat hij tegen Vitesse op de bank zat, maar met Te Wierik is ook een goede vriend teruggekeerd. Ik zie het zelf trouwens wel zitten dat Groningen met Te Wierik, Van Hintum en Ko Itakura gaat spelen'', aldus Pomp.

De afwezigheid van Arjen Robben

 Ook Arjen Robben wordt besproken in Radio Milko. Er zijn weinig updates over de sterspeler. ,,Maar ik denk dat het nog wel een paar weken kan duren voor we hem gaan zien. Ik verwacht niet dat hij in februari zal spelen. Het gaat met vallen en opstaan. Hij is nog niet terug op het veld'', weet Pomp. ,,Maar ik hoop dat we hem daarna nog wel gaan zien.'' 

Ook geïnteresseerd in FC Emmen? Luister dan Radio Meerdijk.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Groningen